test.png
presentation.png

PlanMe

PlanMe este o sedinta extinsa de planificare a aspectelor academice, extrascolare si de dezvoltare personala, in vederea atingerii obiectivelor pana la momentul admiterii la universitati de top. Recomandam aceasta discutie cat mai devreme posibil in evolutia elevului.

LeadMe

LeadMe este programul de familiarizare cu educatia Liberal Arts si de dezvoltare a abilitatilor de gandire critica si exprimare. LeadMe este adresat elevilor care se gandesc la posibilitatea studiilor în strainatate. Lectiile constau in workshop-uri pe teme Liberal Arts, de exemplu literatura, filosofie, arta, psihologie etc. 

open-book.png

PrepMe

PrepMe este programul de dezvoltare a abilitatilor necesare succesului in procesul de admitere. PrepMe include 3 module: dezvoltarea gandirii critice si indrumare extracurriculara, pregatirea cerintelor de limba (TOEFL, IELTS) si pregatirea testelor standardizate (SAT, LNAT etc.). 

school.png

CoachMe

CoachMe este programul de consiliere individuala si personalizata in procesul de admitere. CoachMe include: indrumare pe toata durata procesului, alcatuirea CV-ului, sugestii si revizuiri in compunerea eseurilor de aplicatie, pregatirea interviurilor, pregatirea recomandarilor si consultanta post-admitere.