Echipa Upgrade Academy

Echipa noastră este formată din mentori și consultanți entuziaști care au fost cândva in locul tău și știu cum să te ajute să-ți transformi visul în realitate.

Mahsa

Mahsa

Mentor Upgrade Academy

Mahsa a copilărit în Marea Britanie A studiat literatura engleză la Oxford și apoi la Ohio State Univeristy. A studiat și teatru și a participat la un program de filosofie și literatură la Stanford. După absolvire, a lucrat ca dezvoltator de programe educaționale pentru o fundație din Chicago, a fost profesor de TOEFL în Ecuador și professor de engleză la Cambridge School of Bucharest. În prezent, este mentor Upgrade Academy.

Mahsa


Ion

Ion

Mentor Upgrade Academy

Ion a revenit în România în 2018, după ce a studiat matematică-informatică la Oxford și a lucrat într-o bancă de investiții în Londra. În timpul zilei lucrează în continuare ca inginer de soft, iar seara mentorează elevii Upgrade Academy pentru admiterea în universităti din UK. În timpul liber face poze pe munți și incearcă să creeze berea perfectă.

Ion


Tinu

Tinu

Mentor și fondator Upgrade Academy

Tinu a studiat matematică la Harvard University. Timp de trei ani, a fost asistent universitar pentru cursuri de matematică și inginerie și membru al clubului de înot al facultății. După absolvire, a lucrat în domeniul financiar. În prezent este fondator și mentor Upgrade Academy. În timpul liber se antrenează pentru curse de alergare și cântă la tobe. Mai multe despre el aici.

Tinu


Daniel

Daniel

Mentor și co-fondator Upgrade Academy

Daniel a studiat arhitectura la Yale University. A fost asistent doi ani în programul intensiv de pictură și desen al Yale Summer Session din Auvillar, Franța. După absolvire a lucrat ca profesor în cadrul programului Teach for Romania în două școli din județul Călărași. În prezent este co-fondator și mentor Upgrade Academy. În timpul liber, pictează. Îi puteți vedea lucrările aici.

Daniel


Mahsa

Adelina Balalia

Manager Operational

Adelina e din București. A absolvit dreptul la Universitatea Titu Maiorescu și are un masterat în carieră judiciară, absolvit la Universitatea Nicolae Titulescu. Adelina este manager operational la Upgrade. În timpul liber este pasionată de călătorii, îi place să citească, sa învețe și să cunoască lucruri noi. Nu crede în pefecțiune, dar consideră că fiecare dintre noi putem da tot ceea ce avem mai bun concentrându-ne în direcția pe care o dorim și astfel putând atinge obiectivele vizate. Motto: Better an „oops” than a „what if”.

Adelina Balalia