Echipa noastra este formata din mentori si consultanti entuziasti care au fost candva in locul tau si stiu cum sa te ajute sa-ti transformi visul in realitate.

 

Tinu Bosînceanu

Tinu Bosinceanu

 

Tinu a studiat matematica la Harvard University. Timp de trei ani, a fost asistent universitar pentru cursuri de matematica si inginerie si membru al clubului de inot al facultatii. Dupa absolvire, a lucrat in domeniul financiar. In prezent este fondator si mentor Upgrade Academy. In timpul liber se antreneaza pentru curse de alergare si canta la tobe. Mai multe despre el aici.

IMG_9291 (2).JPG

Daniel Semenciuc

 

Daniel a studiat arhitectura la Yale University. A fost asistent doi ani in programul intensiv de pictura si desen al Yale Summer Session din Auvillar, Franta. Dupa absolvire a lucrat ca profesor in cadrul programului Teach for Romania in doua scoli din judetul Calarasi. In prezent este co-fondator si mentor Upgrade Academy. In timpul liber, picteaza. Ii puteti vedea lucrarile aici.

28832551_1697799326950328_641077219_n.jpg

Maria Pascale

 

Maria studiaza fizica si matematica la University of Cambridge. In trecut a participat in mai multe tabere de stiinte, printre care un program de biotehnologie la Stanford, iar vara trecuta a lucrat intr-un laborator de biofizica in Cambridge. In prezent este mentor Upgrade Academy.

Consultanti

Bogdan Raiță

Bogdan Raiță

Bogdan și-a luat licența si masteratul în matematică la University of Oxford in 2014. În prezent este doctorand în matematică la Oxford si membru al comitetului de selecție.

Vladimir Popa-Nimigean

Vladimir Popa-Nimigean

Vladimir a studiat genetica la University of Cambridge. In prezent este student in anul 4 la medicina, in cadrul aceleasi universitati si consultant Upgrade pentru admiterea la medicina.

Marius Constantin

Marius Constantin

Marius a absolvit Princeton University cu specializarea in fizică in 2014. În prezent este doctorand în fizică aplicată la Yale.

Cezar Mocan

Cezar Mocan

Cezar a absolvit Yale University cu specializarea în informatică in 2016. În prezent este software engineer la GAKKO.