Ne dorim sa iubesti ceea ce faci si sa o faci cu pasiune

 

Inveti cu placere ca sa poti sa inveti cu spor
Inveti prin proiecte cu un scop final bine definit
Inveti in echipa ca sa ai mai multi "profesori"
Inveti de la oamenic care iubesc ceea ce fac


Si presa noastra

Aparitii in presa


Parteneri in educatie

pencil.png
presentation.png
palette.png

Jurnalism

 

Pornim de la ideea ca lucrurile care ne intereseaza si la care ne gandim merita impartasite cu lumea larga. Incercam sa facilitam procesul de introspectie si maturizare, explorand motivatiile si opiniile noastre in scris. Le publicam apoi pentru a starni un dialog liber al ideilor. Revista se numeste RIDMI

Dezbateri

 

Pornind de la o baza larga de tehnici de argumentare, incercam sa imbinam ratiunea cu oratoria in construirea unor discursuri persuasive de impact. Participam apoi la turnee internationale ca sa cunoastem oameni diversi cu care sa dezbatem idei si sa legam prietenii. 

Arta si Arhitectura

Pornind de la mediul inconjurator dezvoltam acuitatea vizuala, apoi ne insusim cateva tehnici de exprimare plastica in creion si acuarela. Ne alegem o tema vizuala pe care vrem sa o exploram si pornim la drum. Incursiunea se termina cu un vernisaj si o prezentare.

open-book.png

Gandire Critica

Pornind de la o sursa de informare cum ar fi un articol, un pasaj de carte sau un videoclip, invatam sa internalizam informatia cu acuratete. Invatam sa facem rezumate complete si exacte si sa dezvoltam opinii critice despre informatia pe care o absorbim. Discutam despre asta in grup si invatam sa scriem critic.

Telefon

Email

(0749) 685463

contact@upgradeacademy.ro

Adresa

 

Conect Business Park
Bulevardul Dimitrie Pompeiu 10A
Cladirea Conect I, Etaj 1
Bucuresti

In incinta Conect Business Park, accesati cladirea Conect I (constructie de beton, culoarea olive) si luati liftul pana la etajul 1. La iesirea din lift faceti dreapta si urmati culoarul pana observati firma noastra pe partea stanga