Doar in anul 2017, Upgrade Academy a inregistrat

0
0
0
0

Aparitii in presa


Ce spun elevii nostri

Mara Dimofte   - University of Cambridge, UK; Columbia University Egleston Scholar, US

Mara Dimofte - University of Cambridge, UK; Columbia University Egleston Scholar, US

Matei Cristea-Enache   - Delft University of Technology, Olanda; University of Bristol, UK

Matei Cristea-Enache - Delft University of Technology, Olanda; University of Bristol, UK

Tudor Nazarie   - Imperial College London, UCL, University of Manchester, UK

Tudor Nazarie - Imperial College London, UCL, University of Manchester, UK

 Upgrade a fost mentorul meu in procesul de admitere dar si prietenul meu atunci cand am avut nevoie de suport. Aici am devenit constienta de potentialul meu si de cum sa il realizez. 

Un scurt Interviu cu Mara, aici.

Pasiunea si entuziasmul lui Tinu m-au inspirat si m-au motivat sa invat mai mult. Programele Upgrade care au fost mai fun si mai interesante decat orice curs de liceu m-au facut mai curios si mai increzator in visele mele.
Cand am inceput sa lucrez cu Tinu, am crezut ca vom lucra exclusiv la admitere dar imi dau seama ca am lucrat si la gandirea critica si la calitatea scrisului. Aceste abilitati m-au ajutat foarte mult sa ma dezvolt ca persoana .
test.png
presentation.png

PlanMe

PlanMe este o sedinta extinsa de planificare a aspectelor academice, extrascolare si de dezvoltare personala, in vederea atingerii obiectivelor pana la momentul admiterii la universitati de top. Recomandam aceasta discutie cat mai devreme posibil in evolutia elevului.

LeadMe

LeadMe este programul de familiarizare cu educatia Liberal Arts si de dezvoltare a abilitatilor de gandire critica si exprimare. LeadMe este adresat elevilor care se gandesc la posibilitatea studiilor în strainatate. Lectiile constau in workshop-uri pe teme Liberal Arts, de exemplu literatura, filosofie, arta, psihologie etc. 

open-book.png

PrepMe

PrepMe este programul de dezvoltare a abilitatilor necesare succesului in procesul de admitere. PrepMe include 3 module: dezvoltarea gandirii critice si indrumare extracurriculara, pregatirea cerintelor de limba (TOEFL, IELTS) si pregatirea testelor standardizate (SAT, LNAT etc.). 

school.png

CoachMe

CoachMe este programul de consiliere individuala si personalizata in procesul de admitere. CoachMe include: indrumare pe toata durata procesului, alcatuirea CV-ului, sugestii si revizuiri in compunerea eseurilor de aplicatie, pregatirea interviurilor, pregatirea recomandarilor si consultanta post-admitere.

Educatia mea se datoreaza in mare parte bunavointei unor oameni care mi-au fost aproape si a unor insititutii care au crezut in mine. Imi doresc sa pot sa dau mai departe aceasta incredere unor tineri care isi doresc sa schimbe lumea in bine.
— Tinu Bosinceanu, Fondator Upgrade Academy
 

Eligibilitate

Venitul net al familiei din salarii sub 10.000 RON/luna
(detinerea unei societati comerciale anuleaza eligibilitatea)
Merit academic
Merit extrascolar
Dovada cultivarii unei pasiuni

 

Selectia

Media Generala
Teste Standardizate (SAT, TOEFL, SAT Subject) - optional
Dovada unei pasiuni pe care o urmaresti cu dedicare
Formularul de aplicatie
Interviu

Telefon

Email

(0758) 962473

contact@upgradeacademy.ro

Adresa

 

Conect Business Park
Bulevardul Dimitrie Pompeiu 10A
Cladirea Conect I, Etaj 1
Bucuresti

In incinta Conect Business Park, accesati cladirea Conect I (constructie de beton, culoarea olive) si luati liftul pana la etajul 1. La iesirea din lift faceti dreapta si urmati culoarul pana observati firma noastra pe partea stanga